ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη (www.saracakis.gr), με ηγετική παρουσία στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα πάνω από έναν αιώνα, είναι ο αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας μιας ευρύτατης γκάμας προϊόντων που περιλαμβάνει και τα μηχανήματα έργου της Volvo Construction Equipment. Η συνεργασία με την παγκοσμίου φήμης Volvo CE ξεκίνησε το 1950. Η Volvo CE είναι ο 6ος μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων έργου και εξοπλισμού εξόρυξης στο κόσμο, διαθέτει 14 γραμμές παραγωγής και έχει παρουσία σε 145 χώρες.

Το προϊοντικό της χαρτοφυλάκιο αποτελείται από φορτωτές, εκσκαφείς, αρθρωτά φορτηγά, ασφαλτοστρωτήρες, μηχανήματα σωληνώσεων και ηλεκτρικά μηχανήματα μεταξύ άλλων. Η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα βιωσιμότητας και τεχνολογίας πάντα με επίκεντρο τον ανθρώπινο παράγοντα.

Το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του Ομίλου μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καταλληλότερο μηχάνημα, ενώ το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκεται πάντα δίπλα σας σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Παράλληλα η εταιρία μας, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία του τεχνικού τμήματος μελέτης και σχεδιασμού καθώς και τις υποδομές της, παρέχει τις πλέον εξειδικευμένες και εξατομικευμένες λύσεις. Με στόχο να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο κομμάτι του after sales όσον αφορά την φροντίδα των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής τους. Έτσι, παρέχουμε στους πελάτες μας ηρεμία και την βεβαιότητα ότι θα απολαμβάνουν συνολικά μια υψηλής ποιότητας εμπειρία πελάτη.